Fra kr 199,- pr mnd Bli medlem

Om oss

Hvem er Trondheim Gym?

T- gym er Trondheims rimeligste selvbetjente treningssenter. Til forskjell fra andre lavprissentre har vi utstyr av høy kvalitet og dusjfasiliteter. Dessuten har vi gratis parkering.

Vi har skåret inn til benet, også hva prisen angår. Her får du ubegrenset trening for en pris fra kr 199 per måned.

T- Gym er for deg som ønsker å trene. Det er et helt nytt enkeltstående senter med en nyskapende innredning.

Du elsker å trene kondisjon og styrke, og du har ikke bruk for å bli holdt i hånden av en instruktør. For øvrig kan du kjøpe treningsveiledning ved behov.

Hos oss får du adgang til det beste utstyret 24/7/365. Prisen ligger fra 199 kr per måned.

T-Gym er nyskapende med sitt konsept, da med kvalitet på utstyr og lokale til markedets laveste pris, du skal ha de fasilitetene som trengs, dusj/garderobe, parkering, tilgjengelighet året rundt, døgnet rundt! Og ordentlig utstyr! Føler du at du savner noe? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Det gode utstyret er fundamentet for en vellykket trening, uansett om det er til styrke eller kondisjon. Selv om prisen er lav, går vi aldri på kompromiss med kvaliteten av vårt treningsutstyr. Vi ønsker å legge til rette for god trening i et godt miljø, til markedets kanskje laveste pris!

På T-Gym er det kun et fokus: trening. Og det skal være en god opplevelse. Hver gang. Derfor har vi innredet lokalene, så du blir motivert og inspirert uten å bli distrahert. Og derfor har vi fylt dem med gode maskiner og utstyr, som gjør det morsomt og effektivt å trene.